چی لازم دارم:
شیر : ¾ پیمانه
مارگارین یا كره : ⅓ پیمانه ( نرم شده در دمای محیط آشپزخانه )
آرد : ¼ 3 پیمانه
مایه خمیر : 2 قاشق چایخوری ( 0.25 اونس)
شكر سفید : ½ پیمانه
نمك : ½ قاشق چایخوری
تخم مرغ : 1 عدد ( به دمای محیط آشپزخانه برسد )
آب : ¼ پیمانه
مواد داخل نان :
مارمالاد یا مربای توت فرنگی غلیظ : 1 پیمانه
پودر دارچین : ½ قاشق چایخوری
كره یا مارگارین : كمی برای چرب كردن روی خمیر
مواد Glaze :
پودر قند : 1 پیمانه
پودر دارچین : ¼ قاشق چایخوری
شیر : 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
شیر را كمی گرم كنید تا ولرم شود، سپس شكر را داخل آن حل كنید و بعد مایه خمیر را به آن اضافه كنید و به مدت یك ربع كنار بگذارید تا مایه خمیر پف كرده و عمل كند
كره و تخم مرغ و آب ولرم را داخل كاسه بریزید و كمی مخلوط كنید و سپس مایه خمیر عمل آمده را به آن اضافه كنید. آرد و نمك را مخلوط كرده و به بقیه مواد اضافه كنید و كمی ورز دهید تا خمیر شما تقریباً منسجم شده و مواد به خوبی با هم مخلوط شده باشد. سعی كنید در این مرحله آرد زیادی به خمیر اضافه نكنید و به سرعت خمیر را جمع كرده و به شكل یك گلوله درآورده و داخل ظرف بزرگی قرار دهید و روی آن را با یك حوله نمدار پوشانده و در جای نسبتاً گرمی قرار دهید تا خمیر ورآمده و حجم آن دو برابر شود. ( در این مرحله خمیر باید 2 تا 3 ساعت استراحت كند تا حجم آن دو برابر شود )
برای اینكه مطمئن شوید خمیر شما ورآمده و رسیده است، انگشت خود را داخل خمیر فرو كنید، اگر حفره ایجاد شده جمع نشد، یعنی خمیر شما آماده است!
مربای توت فرنگی را خوب له كنید. ( اگر از مارمالاد توت فرنگی استفاده كنید بهتر است ) مربای یا مارمالاد باید غلیظ بوده و شربت روان زیادی نداشته باشد.
خمیر را به دو قسمت تقسیم كرده و یكی از قسمتها را به صورت یك مستطیل با قطر 3 تا 4 میلی متر باز كنید.
و با مقداری كره روی خمیر را چرب كنید و سپس مارمالاد را روی خمیر پخش كرده و پودر دارچین روی مارمالاد بپاشید و از یك طرف به آرامی خمیر را رول كنید.
قسمت دیگر خمیر را نیز به همین شكل آماده كنید و هر دو رول را 10 دقیقه داخل یخچال یا 2 دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن كنید تا گرم شود.
قالب را كاغذ روغنی بیاندازید و یا چرب و آردپاشی كنید.
رولها را از یخچال خارج كرده و هر كدام از آنها را با چاقوی اره ای به 12 قسمت مساوی ببرید. برشها حدود 2.5 تا 3 سانتیمتر باشد.
تكه های نان را به آرامی برداشته و داخل قالب قرار دهید. زیاد فشرده نباشد!
بعد از اینكه تمام رولها داخل قالب چیده شد، روی قالب را با یك حوله نمدار بپوشانید و به مدت 40 دقیقه دیگر استراحت دهید تا كمی پف كند.
سپس قالب را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی نان طلایی شود. ( 180 درجه سانتیگراد )
در این فاصله Glaze را آماده كنید.
پودر قند و دارچین را با 1 قاشق غذاخوری شیر مخلوط كنید. روی حرارت بسیار كم هم بزنید تا به شكل یك لعاب غلیظ درآید. اگر خیلی غلیظ بود، یك قاشق دیگر شیر اضافه كنید و كنار بگذارید و بعد از اینكه نان را از داخل فر درآوردید، این لعاب را روی آن بریزید. ( اگر تمایل داشتید میتوانید گلیز را با وانیل به جای دارچین معطر كنید )