معاون وزیر بهداشت:
دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ گردید
کارکادو: به گزارش کارکادو، معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان و عید نوروز سال ۱۴۰۴ را به دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ نمود.
به گزارش کارکادو به نقل از خبرگزاری ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در این دستورالعمل ضمن اشاره به تقارن ایام عید نوروز با ماه مبارک رمضان و ضرورت تأمین، حفظ و ارتقا سلامت عمومی و جلوگیری از بیمارهای قابل انتقال از عوامل محیطی بخصوص بیماری های قابل انتقال از آب و غذا، بر اجرای برنامه تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی (از قبیل رستوران، قنادی، اغذیه فروشی، شیرینی فروشی) و اماکن عمومی (از قبیل فرودگاه ها، ایستگاههای راه آهن، پایانه های مسافربری، بازارهای سرپوشیده، پاساژها و مراکز و اماکن اقامتی، تفریحی و مساجد) تاکید گردیده است.
بر اساس این دستورالعمل تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ از ساعت ۸ بامداد تا ۲۰ (با توجه به فعالیت مراکز و اماکن اشاره شده و شرایط هر استان تا ساعت ۲۴ با نظر معاونت بهداشت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی قابل تغییر است) در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل باید صورت گیرد.
همچنین جهت بررسی و اقدام در شرایط و رویداد خاص همچون دریافت شکایت و وقوع طغیان بیماری، برنامه آنکال در ستاد معاونت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان های تابعه از ساعت ۸ بامداد تا ۲۰ روز بعد تدوین و اجرا شود.
در این دستورالعمل برای اجرای مطلوب برنامه، جلب حمایت مدیران ارشد استانی (استانداران و مدیران کل استانی)، بهره برداری از دفاتر خدمات سلامت، پشتیبانی روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی از اجرای برنامه و دستور تأمین نیازهای پشتیبانی بازرسان بهداشت محیط همچون خودرو، مواد مصرفی، اضافه کاری، محاسبه در کارانه دریافتی، محاسبه حق آنکال در ایام اداری یک سوم و در روزهای تعطیل و غیر اداری به میزان یک دوم مدت برنامه تدوین شده ضروری ذکر شده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب