معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی:

بخش خصوصی در حوزه گردشگری تقویت شود

بخش خصوصی در حوزه گردشگری تقویت شود كاركادو: معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بر توجه و تقویت بخش خصوصی تصریح كرد و اظهار داشت: درحال حاضر دغدغه اصلی رئیس سازمان، بخش خصوصی است.


به گزارش خبرنگار ایسنا، احمد دانیالی امروز در مراسم تكریم و معارفه مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم اظهار داشت: سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برند ایران است؛ میراث فرهنگی هویت ایرانی و آثار و تمدن ایران را حفاظت، معرفی و عرضه می كند، گردشگری تنوع اقلیمی گسترده كشور را معرفی می كند و هنرمندان صنایع دستی سفیران ذوق و هنر ایرانی در سراسر دنیا هستند.

معاون توسعه مدیریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور با اشاره به حضور هنرمندان صنایع دستی در سراسر كشور، اضافه كرد: آثار هنری و صنایع دستی ایران در سراسر دنیا از كاخ ها و ساختمان های دولتی تا سازمان ملل وجود دارد؛ معرفی هنر اصیل ایرانی بهترین وسیله در مقابل ایران ستیزی است كه غرب به جهان القا می كند.

ایشان در ادامه به وجود حرم مطهر حضرت معصومه(س) بعنوان خصوصیت قم اشاره نمود و اظهار داشت: خصوصیت های زیارتی استان قم به رشد گردشگری كمك می نماید.

دانیالی با تاكید بر توجه ویژه به بخش خصوصی عنوان كرد: اگر ظرفیت بخش خصوصی فعال شود دیگر نیازی به گسترش بخش ساختاری سازمان نیست، می گردد با اتكا به بخش خصوصی شرایط به سمتی برود كه سازمان فقط حمایت كننده باشد و نه متولی.

وی با تاكید به تقویت بخش خصوصی اظهار داشت: درحال حاضر دغدغه اصلی رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بخش خصوصی است.
مدیركل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم اظهار داشت: تدوین تقویم گردشگری استان با جدیت دنبال می گردد.
به گزارش خبرنگار ایسن، حمید یزدانی امروز در مراسم تكریم و معارفه مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم با اشاره به اینكه استان قم در ادوار تاریخ تا كنون نقش درخشانی در فرهنگ ملی و مذهبی ایران داشته است، اظهار داشت: قم مهم ترین شهر گردشگری مذهبی به حساب می آید و باید از ظرفیت های آن در راه اعتلای اسلام، مذهب تشیع و فرهنگ غنی ایرانی نهایت بهره برداری صورت گیرد.
مدیركل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم ادامه داد: در حوزه میراث، مرمت ابنیه تاریخی، مساجد و امامزاده ها با كمك سازمان های ذی ربط بویژه اوقاف دنبال خواهد شد، همینطور امیدواریم در زمینه اكتشافات دیرینه شناسی بتوانیم تاریخ مدنی كشور را در شهر قم عقب ببریم.
وی به حوزه صنایع دستی اشاره نمود و اضافه كرد: با عنایت به توانمندی های استان، برنامه گسترش و احیاء رشته های صنایع دستی قم در دستور كار است، همینطور برنامه ای در مورد ثبت، ضبط و عرضه آثار ملموس و غیرملموس صنایع دستی استان و هم در زمینه های آموزش، بازاریابی و نمایشگاهی داریم.
یزدانی با اشاره به اینكه در ثبت آثار استان بعنوان آثار ملی كوشا خواهد بود، اظهار داشت: از دیگر برنامه ها برای استان قم نامزد كردن دو اثر پرارزش استان برای ثبت جهانی در یونسكو و آیسسكو است.
مدیركل جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم با اشاره به اینكه تدوین تقویم گردشگری استان با جدیت دنبال می شود، افزود: در تولید موزه های مختلف(بزرگان دین، مردم شناسی و...)، كوشش برای بازگرداندن آثار مربوط به استان قم از موزه های سراسر كشور به استان و جذب سرمایه تلاش مضاعف خواهیم داشت.



1397/04/02
22:17:56
5.0 / 5
5469
تگهای خبر: فرهنگ , گردشگری , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی