گفت وگوی كاركادو با حسام صدفی نژاد
انتشار یک آلبوم عاشقانه برای اهالی تولید محتوا
به گزارش کارکادو، نوازنده ارکستر سمفونیک تهران از انتشار آلبوم «من اینجام» بعنوان نخستین آلبوم تخصصی تولید محتواهای شبکه های اجتماعی اطلاع داد.
حسام صدفی نژاد در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: این آلبوم بی کلام شامل هشت قطعه با تم های عاشقانه است که مخاطبان می توانند قطعاتش را برای تولید محتواهای ویدیویی بهره گیرند. «خلوت»، «درخشش»، «رویای صلح»، «من اینجام»، «خاطره ای از تو»، «مواجهه»، «گذر» و «گذشته تا امروز» عناوین قطعات آلبوم جدید هستند.
او افزود: میکس و مستر تمامی قطعات توسط «حسام ناصری»، آهنگساز و تنظیم کننده سرشناس انجام شده است. سایوری شفیعی و آرش جامع هم در این آلبوم به عنوان نوازنده حضور داشته اند. ضبط قطعات هم توسط «امید اصغری» انجام گرفته و گرافیک آلبوم هم اثری از «محمد یعقوبخانی» است.
این هنرمند که از نوازندگان و آهنگسازان جوان موسیقی ایران است و طی سالهای اخیر به عنوان نوازنده سازهای بادی و بویژه ساز ابوا با خوانندگان و ارکسترهای مختلفی همکاری داشته است، درباره ی اثر جدید خود توضیح داد: طی یکی دو سال اخیر موضوع استفاده از موسیقی در تولید محتواهای رسانه های اجتماعی و بویژه اینستاگرام بسیار پررنگ شده است. به جز محتواهایی که در آنها از موسیقی باکلام استفاده می شود، ویدئو های مختلفی وجود دارد که نسل نوجوان و جوان برای ساخت آنها سراغ موسیقی بی کلام می رود اما متأسفانه نگاه آنها عموماً به سمت قطعات خارجی است. همین مساله موجب شد تا سراغ تولید آلبومی بروم که تم های عاشقانه و چند تم پرهیجان و ریتمیک را با زبان ساده موسیقی به این نسل که کاربران اصلی رسانه های اجتماعی هستند، ارائه کند.
صدفی نژاد افزود: در زمان بندی تولید قطعات هم برخی محدودیت های زمانی رسانه های اجتماعی مختلف و بویژه اینستاگرام را مدنظر قرار دادم تا برای تولید انواع ویدئوها قابل استفاده باشد. آلبوم «من اینجام» نقطه شروع کارهای من در این زمینه خواهد بود و در آینده آلبوم های دیگری با تمرکز بر تولید محتواهای رسانه های اجتماعی ارائه خواهم کرد؛ البته تولید تک قطعات باکلام و بی کلام دیگر را هم ادامه می دهم اما این حوزه فعالیتی برایم جذابیت ویژه ای دارد.
این نوازنده و آهنگساز معتقد است: متأسفانه موسیقی بی کلام در سبد شنیداری نسل نوجوان و جوان ایرانی جایگاه بسیار کمی دارد. طی سالهای اخیر دوستان موزیسین کوشش های ستودنی مختلفی در حوزه تولید این قبیل آثار انجام داده اند ولی متأسفانه همچنان ضریب نفوذ آنها در بین نسل جدید بسیار پایین است. حقیقت این است که موسیقی بی کلام در ایران بازگشت مالی خاصی بوسیله کنسرت هم ندارد و بیشتر کارها برحسب علاقه است. اما امیدوار هستم این سختی ها موجب ایجاد ناامیدی در دوستان موزیسین و اساتید این حوزه نشود و من هم بتوانم در کنار آنها قدم کوچکی در تغییر ذائقه شنیداری مخاطبان داشته باشم. همین طور از همه هنرمندان و دوستان عزیزی که در تولید و انتشار این آلبوم من را همراهی کردند صمیمانه قدردانی می کنم.
منبع: karkado.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب