حمایت معاون رئیس جمهور از صنایع خلاق هنر
به گزارش کارکادو، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در جریان بازدید بخشی از آثار برگزیده دوازدهمین دو سالانه ملی هنرسرامیک ایران از حمایت مجموعه تحت مدیریت خود در حوزه صنایع خلاق عرصه هنر اطلاع داد.
به گزارش کارکادو به نقل از روابط عمومی معاونت امورهنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در جریان بازدید قسمتی از آثار برگزیده دوازدهمین دو سالانه ملی هنرسرامیک ایران از حمایت مجموعه تحت مدیریت خود در عرصه صنایع خلاق عرصه هنر آگاهی داد.
او درحاشیه بازدید خود از آثار به نمایش درآمده دوازدهمین دو سالانه ملی هنرسرامیک ایران در مجموعه فرهنگی هنری آسمان فرهنگستان هنر که با همراهی شینا انصاری، رییس سازمان حفاظت محیط زیست و نادره رضایی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شد، اظهار داشت: خوشحالم بعد از وقفه ای دوساله، شاهد برگزاری باردیگر این رویداد مهم هستیم. سرامیک به دلیلهای مختلفی برای کشور حائز اهمیت است؛ نخست، خاصیت های ذاتی این ماده همچون مقاومت در مقابل آتش سوزی و استواری مکانیکی و دوام و دوم، جلوه گاه هنر اصیل ایرانی که در آن ترکیبی از مهارت دست، تفکر و عشق بچشم میخورد.
افشین بیان کرد: وقتی از هنر صحبت می نماییم، تنها به بعد فنی یا فکری بسنده نمی نماییم، بلکه «روح» اثر نیز نقش کلیدی دارد. آثاری که امروز در این نمایشگاه شاهد آنها هستیم، گرچه از جنس مواد بی جانند، اما به وضوح می توان روح و زحمت هنرمندان را در هر اثر هنری به نمایش درآمده این نمایشگاه مشاهده کرد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور در ادامه اظهار داشت: یکی از ماموریت های معاونت علمی، پشتیبانی از صنایع خلاق است. ما معتقدیم آینده ایران به خلاقیت وابسته است و این خلاقیت بالاتر از هرجا در حوزه مهم هنر متجلی می شود. متاسفانه نظام آموزشی کمتر به پرورش خلاقیت می پردازد اما من معتقدم این نقطه قوت هنر است که می تواند این خلاقیت را در جوانان شکوفا کند.
این مدرس دانشگاه با اشاره به ظرفیت بالای هنر سرامیک در معرفی فرهنگ و هنر ایران، اظهار داشت: هنر سرامیک با پیشینه ای ریشه دار در ایران، ظرفیت بالایی برای معرفی فرهنگ ملی دارد. وقتی صحبت از یک اثر هنری انتزاعی یا آثار مفهومی می شود، دقیقا در اینجاست که مفهوم کار هنرمندانه آشکار می شود.
او اضافه کرد: در این منظر، هنرمند با خلق مفهومی نو، اثری منحصربه فرد خلق می کند. پس پشتیبانی از چنین آثاری نه فقط حفظ میراث فرهنگی است، بلکه نقشی کلیدی در معرفی هنر ایران به جهانیان دارد.
افشین اظهار داشت: خیلی از آثار باارزش هنری به سبب کم توجهی، در گوشه خانه ها خاک می خورند و ممکنست حتی توسط نسل های بعدی هم نادیده گرفته شوند. در این منظر وظیفه دولت می باشد که با همکاری نهادهایی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بستری فراهم آورد تا این آثار درعرصه های بین المللی عرضه شوند. این اقدام علاوه بر ارزش فرهنگی و ایجاد انگیزه بین هنرمندان توانمند و خلاق کشورمان، نتایج اقتصادی مثبتی نیز خواهد داشت.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در جریان بازدید از این نمایشگاه سه اثر برگزیده دوازدهمین دو سالانه ملی هنرسرامیک ایران خریداری و یکی از این آثار با محوریت محیط زیست را به سازمان حفاظت محیط زیست اهدا کرد، اظهار داشت: ما باید در چنین عرصه هایی پیش قدم باشیم و اگر بتوانیم چنین نگاهی را ادامه دهیم، می توانیم به فرهنگ سازی این نوع حمایت قدمهای موثری را به سهم خودمان برداریم. گرچه تمامی آثار این نمایشگاه بی نظیر و قابل تقدیرند، اما محدودیت زمان سبب شد تمرکز بر این دو اثر باشد. به سهم خودم از تمامی هنرمندان عزیز بابت این انتخاب محدود پوزش می خواهم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب