فعال محیط زیست:
فلرهای گازی خوزستان خاموش شود
به گزارش کارکادو، فعال محیط زیست خوزستان اظهار داشت: جدول زمان بندی مشخص با ضمانت اجرایی و تعیین مجازات برای مدیران خاطی برای خاموشی فلرهای گازی خوزستان تدوین و ابلاغ شود چون که تا وقتی که مدیران خاطی بازداشت و بازخواست نشود، فلرهای گازی استان خاموش نمی شوند.
به گزارش کارکادو به نقل از خبرگزاری ایرنا هژیر کیانی عصر پنجشنبه در نشست فرهنگیان و نخبگان خوزستان با رئیس جمهور در سالن همایش های شهرک نفت اهواز با اعلان اینکه با گذشت هست سال از ابلاغ سند ملی محیط زیست کشور، نگاه بهره کشی ملی به خوزستان، عدم توجه به توسعه پایدار، سوء مدیریت، ناکارآمدی، بی برنامگی و مدیران پروازی، این استان را با چالش های گوناگون مواجه کرده است.
وی شرکت های دولتی و خصوصی را عامل اصلی نابودی نخلستان ها و تالاب های خوزستان، تنش آبی و آلودگی هوا در استان دانست و بیان کرد: حکمرانی غلط وزارت نیرو وشرکت های وابسته و اجرای 10 طرح انتقال بین حوضه ای آب از سرشاخه های کارون و دز خسارت های فراوانی به خوزستان وارد کرده است.
شرکت ها به مسئولیت های اجتماعی خود در قبال مردم خوزستان عمل نمی کنند
این فعال محیط زیستی با اعلان اینکه جنگل های بلوط خوزستان به عنوان سومین رویشگاه زاگرسی به سبب کمبود اعتبارات درحال نابودی است اظهار داشت: هزاران میلیارد تومان عوارض آلایندگی که حق خوزستان است به انحراف رفته و برای حل مشکل فاضلاب و مسایل محیط زیستی خوزستان به کار گرفته نمی شود.
وی اضافه کرد: شرکت های دولتی و خصوصی به مسئولیت های اجتماعی خود در قبال مردم خوزستان عمل نمی کنند و باید نظام نامه مسئولیت های اجتماعی صنعت نفت اجرائی شود.
طرح های انتقال آب بین حوضه ای و سد سازی خوزستان تا انجام مطالعات جامع متوقف شود
کیانی با طرح پیشنهادهایی برای حل مسایل محیط زیستی خوزستان اظهار داشت: تدوین لایحه توسعه پایدار خوزستان در معاونت راهبردی ریاست جمهوری، توقف طرح های انتقال آب بین حوضه ای و سد سازی خوزستان تا انجام مطالعات جامع و ایجاد مرکز پایش سیاستهای محیط زیست همچون پیشنهادها برای حل مسایل استان است.
وی اضافه کرد: ایجاد قرارگاه مسئولیت های اجتماعی شرکتها و صنایع دولتی و خصوصی، تهیه سند نجات بخشی رویشگاه زاگرس و رودخانه های 10 گانه استان، عضویت و حق رای تشکل های محیط زیستی و منابع طبیعی در کارگروه های تصمیم ساز محیط زیستی استان از دیگر پیشنهادها برای حل مسایل محیط زیستی استان است.
این فعال محیط زیستی اظهار داشت: سرمایه گذاری در ظرفیتهای بادی و آبی استان، حذف فاضلاب از رودخانه کارون، تشکیل کمیته حقیقت یاب برای تعیین سهم دستگاه های آلاینده در شیوع بیماریها در خوزستان از دیگر انتظارها از دولت چهاردهم است.
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران روز گذشته و در سومین سفر استانی دولت به همراه جمعی از اعضاء هیأت دولت وارد استان خوزستان شد.
سفر استانی رئیس جمهور به همراه این تعداد از اعضاء هیأت دولت تا حالا بی سابقه بوده و این مساله نشان دهنده اهتمام ویژه دولت برای توسعه، عمران و آبادانی خوزستان است.
دیدار با اقشار مختلف مردم در سالن ورزشی امام رضا(ع) مجتمع نفت، نشست با فعالان اقتصادی، فرهنگی و دیدار عمومی با مردم همچون برنامه های روز چهارشنبه بوده است.
رییس جمهور بامداد پنجشنبه بعد از حضور در قرارگاه کربلای سپاه بصورت سرزده از مناطق کم برخوردار غیزانیه، کوی منبع آب و طرح جامع فاضلاب در اهواز بازدید کرد.
همچنین در بخش دیگری از برنامه های امروز رئیس جمهور در شورای برنامه ریزی و توسعه استان شرکت خواهدنمود.
اخبار کامل سفر استانی رئیس جمهور به خوزستان را می توانید "اینجا" بخوانید.
منبع: كاركادو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب