پس از كش و قوس های فراوان؛

دعوت دفتر موسیقی برای تدوین شیوه نامه برگزاری جشنواره موسیقی فجر

دعوت دفتر موسیقی برای تدوین شیوه نامه برگزاری جشنواره موسیقی فجر كاركادو: بعد از كش و قوس های فراوان برای تدوین اساسنامه یا شیوه نامه جشنواره موسیقی فجر، دفتر موسیقی وزارت ارشاد اطلاعیه ای را در این زمینه منتشر و از فعالان این حوزه دعوت كرد نظرات كارشناسی خویش را تا تاریخی مشخص به این دفتر ارسال نمایند.


به گزارش كاركادو به نقل از ایسنا، در متن این اطلاعیه آمده است: « با احترام بدین وسیله از تمامی افراد حقیقی و حقوقی، هنرمندان، متخصصین و فعالان عرصه ی موسیقی كشور دعوت می شود؛ با عنایت به این كه تدوین و تصویب شیوه نامه ی برگزاری "جشنواره ی موسیقی فجر" مراحل نهایی خویش را سپری می كند؛ هرگونه پیشنهاد و نظر كارشناسی خویش را حداكثر تا تاریخ۹۶/۱۱/۲۵ كتباً به این دفتر، ارسال كنند. »
***
جشنواره موسیقی فجر كه در دوره سی ویكم با انتقادهایی روبه رو شد، در دوره سی ودوم خود هم شاهد موج انتقادهایی از جانب برخی هنرمندان بود كه به امضاء و انتشار نامه ای خطاب به وزیر وقت ارشاد منجر گردید. با تداوم این انتقادها، علی مرادخانی ـ معاون وقت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ دی ماه ۱۳۹۵ در نشست«گفتمان ضرب اصول» قول برگزاری جلسه ای را توسط مدیركل دفتر موسیقی وزارتخانه با منتقدان داد و اظهار داشت كه اگر لازم باشد، خود او هم جلسه ای را برگزار می نماید.
دو هفته بعد از این جریان، در گفت وگو با خبرنگاران هم اظهار شد كه این جلسه برگزار شده و بعد از جمع بندی، نتیجه آن اعلام می گردد.
فروردین ماه ۱۳۹۶، معاون وقت هنری وزارت ارشاد در با اشاره به نظرات منتقدان جشنواره موسیقی فجر و مذاكره با آن ها، اظهار نمود «یك اساسنامه برای جشنواره موسیقی فجر تهیه شده و به دغدغه هایی كه بویژه جوان ترها در نظر دارند، در آن توجه شده است»
مرادخانی در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص این كه با عنایت به نزدیك شدن به آخر دولت یازدهم، آیا ممكن است تهیه این اساسنامه نیمه تمام بماند؟ تصریح كرد «خیر؛ همه چیز انجام می شود، در واقع انجام شده است و جای نگرانی وجود ندارد. »
مردادماه ۱۳۹۶ از طرفی فرزاد طالبی ـ مدیركل دفتر موسیقی ـ در گفت وگویی از تدوین این اساسنامه اطلاع داد و گفت این اساسنامه مراحل تایید و تصویب خویش را طی می كند.
آبان ماه ۱۳۹۶ طالبی در جدیدترین گفت وگوی خود با ایسنا در پاسخ به اینكه چرا این اساسنامه هنوز تصویب و ابلاغ نشده، اظهار داشت: «پیش نویس اساسنامه جشنواره موسیقی فجر طی جلسات مفصلی كه با اهالی موسیقی داشتیم، مدتی است كه تدوین و برای تأیید نهایی و ابلاغ برای مراجع بالاتر ارسال شده است. »
پیش نویس این سند ابتدا توسط دفتر موسیقی آماده و به نمایندگان منتقدان جشنواره تحویل داده شد، در ادامه بهار امسال تیمی از منتقدان با اعمال تغییرات این اساسنامه را به دفتر موسیقی تحویل دادند.
آذرماه ۱۳۹۶ سید محمد مجتبی حسینی كه اخیرا حكم معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دریافت كرده بود، در بازدید خود از دبیرخانه سی وسومین جشنواره موسیقی فجر اظهار كرده بود « آقای طالبی زحمت كشیدند و شیوه نامه برگزاری جشنواره موسیقی فجر را تهیه كردند و به من دادند. فكر می كنم ابلاغ این روش نامه بتواند برای سال های آینده نشان دهنده قوام جشنواره باشد. من با دوستان برگزاركننده جشنواره موسیقی فجر مشورت می كنم و نظرها و پیشنهادهایم را به آن ها عرضه خواهم كرد. »
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در جریان برگزاری سی وسومین دوره جشنواره موسیقی فجر در این باره تاكید كرده بود «هیچ جشنواره ای لزوم ندارد دبیرخانه خویش را بلافاصله فعال كند. در این ایام گفت وگوهایی مرتبط با آیین نامه جشنواره موسیقی فجر كه محل اتكا برای سالیان مختلف باشد داشتیم و مقرر است پس از جشنواره كمیته مشتركی از اساتیدی كه مجموعه فضای موسیقی را به شكل حداكثری پوشش بدهد آن آیین نامه را نهایی كنند. معاون امور هنری به من گفت كارهای اولیه اش را در چند جلسه در این ایام انجام دادیم. خود او سه، چهار جلسه با مجموعه های متفاوت و مشاوران برنامه ریزان هم همین طور داشتند. »
او اضافه كرده بود «تقریبا متناسب با نهایی كردن آن آیین نامه، دبیر جشنواره هم در قالب آن آیین نامه نهایی شده تعریف می گردد تا بتواند نظر حداكثر اساتید و پیشكسوتان حوزه موسیقی را پوشش بدهد. »



1396/11/10
17:23:22
5.0 / 5
5002
تگهای خبر: جشن , جشنواره , فرهنگ , موسیقی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۱
karkado فروش کادو و انتخاب انواع کادویی
karkado.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كاركادو محفوظ است

كاركادو

فروش کادو و انتخاب انواع کادویی